Ετικέτες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η συχνότητα είναι η ταυτότητα σας

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρατηρήσετε το πώς χειρί­ζεστε τις καταστάσεις. Διάφορα γεγονότα έρχονται σε εσάς για να μπορέσετε να τα παρατηρήσετε. Μάθετε να παρατηρείτε τη συμπεριφορά σας και να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μόνοι σας - ακόμη και αν σας είναι δύσκολο μερικές φορές και νιώθε­τε μοναξιά. Στο τέλος, θα μας ευχαριστήσετε που σας οδηγήσα­με στο να βιώσετε μια πιο ουσιαστική συνάντηση με τον εαυτό σας. Εσείς κρατάτε τον πλούτο και την ωριμότητα που μπορεί να σας φέρει στην υψηλότερη συνειδητοποίηση.
Υπάρχει μια τάξη μέσα από την οποία λειτουργείτε, που έ­να μέρος σας δεν μπορεί να τη δει. Μερικές φορές, όταν ένα μέ­ρος σας λειτουργεί χωρίς όραμα ή χωρίς όραση, συμβαίνουν διά­φορα γεγονότα για να ξανά-ευθυγραμμιστείτε. Να έχετε επίγνω­ση πως, σε αυτό το νέο χάος της συνειδητότητας, της σύγχυσης και της μετακίνησης της αβεβαιότητας, υπάρχει μια θεία τάξη.

Θα μπορούσε να παραλληλιστεί με το μαγείρεμα ενός κέικ. Κάθε συστατικό της συνταγής είναι, από μόνο του, μια ολοκλη­ρωμένη μονάδα και έχει δική του αίσθηση δομής: τα αυγά, το αλεύρι, το βούτυρο, η ζάχαρη. Όταν αρχίσετε να τα βάζετε όλα μαζί, φαίνεται σαν να δημιουργείτε το χάος. θα μπορούσε κα­νείς να σας πει, «Καταστρέφεις τα πάντα. Κατέστρεψες αυτό τα αυγό. Πού πήγε η ζάχαρη; Καταστρέφεις όλα τα ουσιώδη στοι­χεία που υπάρχουν εδώ». Κι αυτό γιατί δεν καταλαβαίνουν, πιθανώς, την κα­ταλυτική μαγεία της φωτιάς σε μια συνταγή.
Υπάρχει μια καταλυτική ενέργεια παρούσα αυτή την εποχή στον πλανήτη, ενώ όλες οι ατομικές δομές λιώνουν και συγχω­νεύονται, για να δημιουργήσουν κάτι που μοιάζει με χάος. Κάτι καινούργιο πρόκειται να γεννηθεί από αυτό, ακριβώς όπως ένα γλυκό γεννιέται από το χάος της ανάμιξης μερικών συστατικών μεταξύ τους. Κάποιος που δεν καταλαβαίνει ότι, αφού ανακατέ­ψεις όλα τα υλικά για το κέικ, μετά το βάζεις στον φούρνο για να ψηθεί, θα μπορούσε πιθανά να κοιτάξει το παχύρρευστο μείγμα και να σκεφτεί ότι έφτιαξες ένα τίποτε. Πολλοί άνθρωποι πάνω στον πλανήτη δεν θα αναγνωρίσουν ότι υπάρχει μια ανώτερη τάξη πίσω από το χάος, ότι ακολουθείται μια συνταγή…
Ο καθένας σας έχει συγκεκριμένη αποστολή σε σχέση με αυτή τη συνταγή. Βέβαια, έχετε ελεύθερη βούληση να καθορίσετε το πώς θα ακολουθήσετε τη συνταγή και το πώς να είστε ένα από τα συστατικά της. Αυτή η ελεύθερη βούληση σας επιτρέπει να αποφασίζετε τα  συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς θα σας άρεσε να σχεδιαστεί η ζωή σας, παρ' όλο που πρέπει να εφαρ­μόσετε και το πρωταρχικό σας σχέδιο. Τώρα, αν εσείς θα επιλέ­ξετε να το κάνετε αυτό με δυσκολία ή με ευκολία, στη φτώχεια ή  στα πλούτη, αυτό αφορά εσάς. Όλα εξαρτώνται από το πού έχετε πειστεί να βάλετε τα όρια σας.       
Τι θα μπορούσαμε να σας πούμε ώστε να σας πείσουμε να καταργήσετε όλα σας τα όρια - να πάψετε πια να περιορίζετε το τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει δικό σας; Αν υπάρχει κάτι που επιθυμούμε να κατορθώσουμε είναι να καταλήξει ο καθένας από σας χωρίς όριο, ελεύθερος και να γνωρίζει ότι κάθε σκέψη που περνάει στο μυαλό σας με οποιονδήποτε τρόπο, καθορίζει την εμπειρία σας. Αν μπορούσαμε να σας καταφέρουμε να ζείτε εκατό τοις εκατό των στιγμών σας σύμφωνα με αυτά που θέλετε, θα νιώθαμε πως αυτός υπήρξε ένας πολύ πετυχημένος χρόνος.
Θα ζητήσουμε από τον καθένα σας να δεσμευτεί να ζήσει μια καθαρότερη και πιο ακέραια ζωή. Σας ζητάμε να δεχτείτε ευθύνες σε τομείς που ούτε καν έχετε σκεφτεί να αναλάβετε ευθύνες θέλουμε ο καθένας από σας να συμπεριφέρεται σαν να γνω­ρίζει τι γίνεται. Να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε θεία καθοδήγη­ση για κάθε κίνηση που κάνετε. Αρχίστε να πιστεύετε ότι βρί­σκεστε πάντοτε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Πείτε στον εαυτό σας, «Έχω θεία καθοδήγηση. Βρίσκομαι πά­ντοτε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Οτιδήποτε κάνω συντελεί στην περαιτέρω διεύρυνση μου, στην υψηλότερη συνειδητότητα μου και στη μέγιστη ανάπτυξη μου», θέλουμε να λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο, συνέχεια, από εδώ και εμπρός. Να είστε ζωντανοί Φύλακες της Συχνότητας. Όταν το φως εισέρ­χεται στο σώμα σας, πυροδοτεί τους Φώτο - κωδικοποιημένους σας κλώνους και βοηθάει στην ανασυγκρότηση του DΝΑ, δημιουργώντας μια αλλαγή στη συχνότητα. Η συχνότητα είναι αυ­τό που γνωρίζετε. Η συχνότητα είναι η ταυτότητα σας.

  Απόσπασμα από το βιβλίο της Μπάρμπαρα Μάρσινιακ «ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους» (έτος κυκλοφορίας 2004, εκδ. Κρύων)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου