Ετικέτες

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Συναισθηματική Γείωση!

Η συναισθηματική γείωση είναι ένας τομέας που έχει σε μεγάλο βαθμό παρανοηθεί. Καθώς περνάτε σε υψηλότερη δόνηση, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε μεταβολές του χρόνου.
Η αντίληψη σας για το χρόνο τώρα αποκτά καινούρια έννοια.
Αν δεν έχετε επαρκή συναισθηματική γείωση, η αντίληψη σας θα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος να πραγματοποιήσετε όλα όσα έχετε να κάνετε. Πρώτα απ’ όλα, κατανοήστε ότι όλο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Είναι απλώς ένα υποπροϊόν της πολικότητας στην Αρένα του Παιχνιδιού.
Η συναισθηματική γείωση θα συζητηθεί εκτενέστερα σε μελλοντικές συναντήσεις. Προς το παρόν, αρκεί να οραματίζεστε μια χορδή που ξεκινά από το τσάκρα της βάσης σας. Όπως και η ασημένια χορδή της ζωής που επεκτείνεται πέρα από τη βιολογία σας, αυτή η χορδή έχει μεγάλη ελαστικότητα και ευελιξία. Χρησιμεύει για να γειώνει το συναισθηματικό σας σώμα. Όταν νιώθετε τον εαυτό σας αποκομμένο και να παραπαίει συναισθηματικά, στραφείτε μέσα σας και ελέγξτε τη θέση αυτής της χορδής.
Οι παρατηρήσεις σας θα σας δείξουν ότι κινείται ανεξέλεγκτα όπως ένας ελεύθερος σωλήνας ποτίσματος όταν το νερό ξεχύνεται από αυτόν με δύναμη. Το εργαλείο που χρειάζεται εδώ είναι να σταματήσετε και να αναπνεύσετε.
Ζητήστε από τη Γη την άδεια να συνδεθείτε και μετά ενσυνείδητα πάρτε αυτή τη χορδή και βυθίστε στη Γη. Κάντε το και νιώστε την αίσθηση της γαλήνης που θα κυριεύσει όλη την ύπαρξή σας.
Αυτή η σύνδεση με τη Μητέρα είναι ένα δώρο που όλοι μπορούν να βιώσουν. Ακόμα και όταν ταξιδεύετε, αυτή η χορδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γειώσει το συναισθηματικό σας σώμα σε κάθε περίσταση.
Απλώς εν-θυμηθείτε ότι βρίσκεται εκεί και αρχίστε τη δράση.

Το Γκρούπ
  Μέσω του Στηβ Ροθερ
Πηγή:
  www.UrantiaCenter.gr
Σχετικό άρθρο: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/02/earthing.html 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου