Ετικέτες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Καλή Χρονιά!



Ας αποχαιρετίσουμε το ευλογημένο 2016 με ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες για όλα όσα μας έφερε και δεν μας έφερε και για τα τόσο σημαντικά μαθήματα που μας έδωσε.
Ήταν ένας μεγάλος Δάσκαλος που πέρασε από τη ζωή μας!
Τώρα ας υποδεχτούμε το 2017 με ευλογία, χαρά και ελπίδα έχοντας τον νου ανοιχτό και την καρδιά γεμάτη αγάπη, πίστη και ευσπλαχνία, έτσι μόνο θα μπορέσουμε να δεχτούμε και να αξιοποιήσουμε τα δώρα που μας φέρνει!
Όσοι επιθυμούν να τυπώσουν την αφίσα για το 2017 κατεβάστε την παραπάνω φωτογραφία, το μέγεθος είναι 27.50 χ 27.50 για χαρτί Α3, η ανάλυση είναι μεγάλη απλά  χρειάζεται ένα καλό ψηφιακό τυπογραφείο.
Καλή μας Χρονιά και καλή αρχή στη νέα μας ζωή!
Αφροδίτη Αργυροπούλου
Ροή Ζωής


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Εγώ σου μιλάω το Σώμα σου,

Katerina Thalassa - Fecebook 29-12-2016
Αν θες να αλλάξεις κάτι την καινούργια χρονιά άκουσε με.
Αγαπημένε Άνθρωπε Αγαπημένο Απεριόριστο Ων και Δημιουργέ μου,
τι λες, έχεις σκοπό να με ακούσεις;
Να με ρωτάς και να απαντάω;
Να ακούς τι έχω να σου πω, και να απολαμβάνουμε μαζί;
Άκου λοιπόν από που πρέπει να αρχίσεις..
Σταμάτα να χρησιμοποιείς μόνο το μυαλό μου και να νομίζεις ότι είναι το δυνατότερο εργαλείο που έχω.
Το χρησιμοποιείς τόσο πολύ και τόσο λάθος που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο άχρηστο. Έχεις αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα εργαλεία μου να σκουριάζουν και χρησιμοποιείς μόνο το μυαλό!
Είναι πολυεργαλείο δεν λέω .. αλλά δεν είναι το μοναδικό, και δεν κάνει και για όλες τις χρήσεις.
Είναι σαν να θες με ένα σφυρί να ξεβιδώσεις βίδες να βάψεις τοίχους η να συρράψεις επιφάνειες ε.. δεν γίνετε αγάπη μου!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Αν ερωτευτείτε μια παλιά ψυχή, τότε πρέπει να ξέρετε αυτά τα πέντε πράγματα

Το να είναι κάποιος παλιά ψυχή σχετίζεται με το πώς βλέπει και προσεγγίζει τη ζωή. Οι απόψεις μιας παλιάς ψυχής είναι σαν αυτές κάποιου πολύ μεγαλύτερου. Κάποιου που έχει ζήσει μια μακρά και αποτελεσματική ζωή. Οι παλιές ψυχές προσεγγίζουν την ζωή με μια μεγαλύτερη αίσθηση γνώσης και σοφίας. Οι παλιές ψυχές είναι συχνά μπερδεμένες και ανίκανες να καταλάβουν πράγματα που άνθρωποι της ηλικίας τους θεωρούν διασκεδαστικά ή σημαντικά. Και μερικές φορές απλά νιώθουν εκτός τόπου.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

5 συμπεριφορές που σας δείχνουν ότι φτάνετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης

Της Kyle McMillan
Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ότι όλη η ζωή είναι μια εξελικτική διαδικασία. Τα πάντα, από το μικρότερο σωματίδιο που υπάρχει στο σύμπαν ως το σύμπαν ολόκληρο, βρίσκονται σε εξελικτική διαδικασία. Αμετάβλητη αλήθεια. Το σημείο διαστέλλεται. Το μόνο ερώτημα είναι αν συμβαίνει συνειδητά ή ασυνείδητα. Όπως συμβαίνει με κάθε επιδίωξη – αθλητική, διανοητική, ή πνευματική – ορισμένα σημάδια θα αρχίσουν να εμφανίζονται αφού ένα συγκεκριμένο ποσό πρακτικής έχει τεθεί σε εφαρμογή, και θα φανεί, όπως είναι φυσικό, στην συμπεριφορά μας. Αν δεν γίνει, τότε δεν έχουμε ακόμα πλήρως κατανοήσει τις έννοιες, για να περάσουμε στο επίπεδο της δράσης.

Ενώ, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει «υψηλότερο» επίπεδο συνείδησης (αυτό είναι μια εγωιστική ιδέα που βασίζεται στη σύγκριση) υπάρχουν, αναμφίβολα, διαφορετικοί τρόποι θεώρησης του κόσμου, με αποτέλεσμα, διαφορετικούς τρόπους ύπαρξης στον κόσμο – τρόποι ύπαρξης που μας ανοίγουν σε περισσότερη γαλήνη, αρμονία και ισορροπία, ακόμη και αν ο εξωτερικός κόσμος συνεχίζει να είναι ο ίδιος που ήταν πάντα. Γίνετε μια εσωτερική στροφή, μια παιδική συμπεριφορά..