Ετικέτες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ho‘oponopono. Το μεγαλείο της Απλότητας. Eνεργειακή τεχνική.

Το Ho‘oponopono μας έρχεται από την παράδοση της Χαβάης, και περιλαμβάνεται στις μεθόδους της Ενεργειακής Ψυχολογίας, δηλαδή είναι μία ενεργειακή τεχνική.
Γράφει η Θάλεια Κωστοπούλου
Το Ho‘oponopono μας έρχεται από την παράδοση της Χαβάης, και περιλαμβάνεται στις μεθόδους της Ενεργειακής Ψυχολογίας, δηλαδή είναι μία ενεργειακή τεχνική.

25 συμβουλές Ζωής ... απο έναν Βοσκό

Η διαδρομή προς τον προορισμό δεν είναι ποτέ ευθεία. Για να φτάσουμε στο χειμαδιό  περνάμε στροφές, κακοτράχαλα εδάφη, έχουμε απώλειες… Επιπλέον χρειάζεται να ‘χεις προνοήσει, πάντα να έχεις μαζί σου και λίγο παστό κρέας.

Άσε πίσω το παρελθόν. Αν σου φάει ο λύκος την κατσίκα την έφαγε, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Απλά την επόμενη φορά φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός.
Μην κεφαλαιοποιείς πολλά, μην γίνεσαι σπαγγοραμένος. Μην αναβάλλεις την απόλαυση της χαράς για το μέλλον. Κάντο τώρα, όσο είσαι ακόμα νέος. Κάνε την σκληρή εργασία σου να αξίζει ακόμη περισσότερο.

Μυστικά για να πετύχεις οτιδήποτε.......!!!!!!!



Αν υπάρχουν πολλά "μυστικά" για να πετύχουμε στην ζωή μας - αυτά είναι τα 10 ποιο σημαντικά.

Το δυσκολότερο είναι να τα αφομοιώσουμε μέσα μας, αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι δεν μπορούν να πετύχουν αυτά που επιδιώκουν καθημερινά στην ζωή τους.

Υιοθέτησε τα στην καθημερινότητά σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
1. Ξεκάθαρος στόχος
Είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι αν δεν είμαστε συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό. Οριοθετήστε ξεκάθαρα το στόχο σας, τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, τι θα αλλάξει στη ζωή σας αν το καταφέρετε η όχι.