Ετικέτες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!



Ποιος είμαι;     
Εάν αρχίσεις να είσαι αυτό που είσαι, θα πραγματώσεις τα πάντα. Ωστόσο για να αρχίσεις να είσαι αυτό που είσαι, πρέ­πει να βγεις από αυτό που δεν είσαι. Δεν είσαι αυτές οι σκέ­ψεις που στριφογυρίσουν στο μυαλό σου, δεν είσαι αυτά τα εναλλασσόμενα συναισθήματα. δεν είσαι οι διάφορες απο­φάσεις που παίρνεις και οι διάφορες επιθυμίες που έχεις, δεν είσαι αυτό το χωριστό εγώ. Τότε λοιπόν τι είσαι; θα ανακαλύψεις, όταν βγεις απ' αυτό που δεν είσαι, ότι το κυ­ματάκι στο νερό, σου ψιθυρίσει "Εκείνο είμαι", τα πουλιά στα δέντρα, σου τραγουδούν "Εκείνο είμαι", το φεγγάρι και τα αστέρια, σου ακτινοβολούν λαμπερά μηνύματα "Εκείνο εί­μαι". Είσαι στα πάντα στον κόσμο και τα πάντα στον κόσμο αντανακλώνται σε σένα, και την ίδια στιγμή είσαι Εκείνο -τα Πάντα.   Shri Sankaracarya 
            (Από το βιβλίο "ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" εκδ. ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σμαραγδένιος Κύκλος 31 Οκτωβρίου 2012 - μέρος 2

 Σείρια ΕπικοινωνίαΕρμής
Χειραγώγηση του Γήινου Χωροχρόνου – Ο ρόλος του Συστηματοθραύστη

ΕΡΜΗΣ
Η διαφορά στην ενεργειακή συχνότητα μπορεί να σας φανεί εντυπωσιακή, αλλά σιγά-σιγά καθώς η ενέργεια του Ερμή συνδέεται με όλους μας και καθέναν από εμάς, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάζουμε πεδίο και να προσαρμοζόμαστε σε ένα καινούργιο πεδίο το οποίο εκφράζει την δική του σοφία, τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Ο Ερμής είναι αυτό που σε μας αντιστοιχεί στους Αρχαγγέλους, το οποίο σημαίνει oτι ρυθμίζει και διακινεί ροές  μεγάλων ενεργειών σ’ έναν διευρυμένο χώρο της συνειδητότητας, (έτσι εμείς το αντιλαμβανόμαστε) που αφορά στην πραγματικότητα του Σείριου, και συνδέεται με την ευρύτερη Γαλαξιακή πραγματικότητα.

Ο Ερμής θέλει να μιλήσει πιο υλικά. Θέλει να θυμίσει καταρχήν πως η προηγούμενη ενέργεια [της Καλέλια]  με την τωρινή ενέργεια δεν είναι διαζευκτικές, είναι συζευκτικές. Λέει ότι μπορείτε να είστε μέσα στο  αισθαντικό σας κέντρο, και ταυτόχρονα μπορεί ο νους σας να παίρνει περισσότερες στροφές! Το να βρίσκεστε στο κέντρο του εαυτού σας από όπου νιώθετε, δεν σημαίνει ότι γίνεστε αργόστροφοι! Λέει πως υπάρχει μια παρεξήγηση στη Γη, γιατί θεωρείται πώς η ψυχή που ζει από το κέντρο της αγάπης γίνεται πιο αργόστροφη, ότι δεν είναι τόσο έξυπνη, ότι η αθωότητα την οδηγεί σε ένα είδος χαμηλότερης νοημοσύνης, κατώτερης ευφυΐας! …
Εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για άλλα είδους δεδομένα. Πολύ πιο γήινα. Γιατί  η επιστροφή μιας ψυχής, χρειάζεται υψηλότερη  ευφυΐαΧρειάζεται απαραιτήτως η καρδιά που νοιώθει, αλλά η καρδιά θα παραπλανηθεί αν η ευφυΐα δεν μπορεί να στηρίξει την ικανότητα αναγνώρισης του τι συμβαίνει γύρω της. Αν δηλαδή δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε πως η φαινομενική, οικονομική και κοινωνική κρίση  είναι τεχνητή, είναι αδύνατον να βρείτε την δύναμη να κατανοήσετε  τον κόσμο σας, να κατανοήσετε την θέση σας μέσα στον κόσμο σας, και να κατανοήσετε τι ζητάει

Σμαραγδένιος Κύκλος 31 Οκτωβρίου 2012 - μέρος 1


 Πλειάδεια Επικοινωνία: Καλέλια  
Το Σενάριο της Μεγαλύτερης Ευτυχίας - Χαράζοντας την Κονδυλιά
Ξεκινώντας θα πω μερικά  πράγματα  που έχουν έρθει μέσα  από το Πλειάδειο πεδίο. Το Πλειάδειο πεδίο για μας είναι ένα πεδίο που στηρίζεται και έρχεται σε επαφή με μας μέσα από αυτά που νοιώθουμε. Είναι ένα πεδίο που μας παρακινεί, σπρώχνει, μας ζητά μέσα μας  να ξαναθυμηθούμε πόσο όμορφο είναι το να νοιώθουμε, να θυμηθούμε τι ωραία είναι  το να μην κρύβουμε τα συναισθήματα μας, να θυμηθούμε πώς να  βρούμε ισορροπία μέσα μας ώστε τα συναισθήματα μας να είναι πολύ πιο υγιή, να θυμηθούμε επίσης πως ο Πλανήτης μας είναι εδώ  ως οδηγός και όχι ως διακοσμητικό στοιχείο, να θυμηθούμε πως δεν μπορούμε να είμαστε καλά σε μια πραγματικότητα εάν δεν συνδεόμαστε με αγάπη με τον πλανήτη της πραγματικότητας γιατί κάθε πλανήτης είναι μια τεράστια δημιουργική καρδιά.
Το Πλειάδειο πεδίο μας θυμίζει πως εάν δεν βρούμε αυτό το μέρος του εαυτού μας που αγαπά και αισθάνεται, που μπορεί να νοιώσει τον κόσμο γύρω του -είτε είναι ανθρώπινος, είτε είναι ζωικός, είτε είναι φυτικός, είτε είναι τα άστρα στον ουρανό, είτε είναι το χώμα στα πόδια μας, πως αν δεν τον νιώθουμε, δεν μπορούμε εμείς να νοιώσουμε πλήρεις. Μας θυμίζει πως ο Μεγάλος Δημιουργός των πάντων μάς έχει αναθέσει να νοιώθουμε για κείνον, και νοιώθοντας να επιστρέψουμε σε κείνον. Δεν μας έχει αναθέσει να σκεφτόμαστε για κείνον,  αυτό  το  κάνει Εκείνος, ο μεγάλος Δημιουργός. Σκέφτεται για μας και σκέφτεται ωραίες σκέψεις για μας. Εμείς νοιώθουμε για κείνον και μαθαίνουμε πώς να νοιώθουμε αυτά τα οποία μπορούν να θρέψουν εκείνον.
Όταν αυτά που νοιώθουμε είναι βρώμικα, είναι στενά, είναι στεγνά, είναι σκληρά, αυτά δεν μπορούν να θρέψουν την Πηγή και έτσι εμείς νοιώθουμε απέξω. Δεν νοιώθει η Πηγή έξω από εμάς, εμείς νοιώθουμε έξω από την Πηγή, γιατί δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ροή που έρχεται από την πηγή σε μας και από εμάς επιστρέφει στην Πηγή. Από την πηγή σε μας φτάνει, αλλά δεν φτάνει από μας πίσω. Αυτό έχει  σαν αποτέλεσμα εμείς να νοιώθουμε  ατελείς, εμείς να ψάχνουμε τα ελλείμματα  μας. Το μόνο έλλειμμα είναι ότι  δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο να «κλείνουμε» τον κύκλο της ζωής και με την σειρά μας να τρέφουμε την Πηγή, όπως η Πηγή  τρέφει εμάς.
Το Πλειάδειο λοιπόν πεδίο  στηρίζεται πολύ στην επαφή, όχι απαραίτητα σε μια σωματική επαφή, αλλά σε μια αισθαντική επαφή. Το θέμα είναι ότι αυτή η επαφή έχει ξεχαστεί, έχει ατονήσει, έχει εξασθενήσει, ειδικά τους τελευταίους αιώνες. Αυτή η ικανότητα να νοιώθουμε τα πράγματα, τους άλλους, να νοιώθουμε τον κόσμο γύρω μας, έχει ατονήσει.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πλειάδειες Πληροφορίες για 21.12.2012


τι πρόκειται να συμβεί …και καθοδήγηση για την διατροφή

Χαριτίνη Χριστάκου

ü  Τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο και πώς φτάσαμε εδώ…
ü  Τι είναι η Ζώνη Φωτονίων και τι σημαίνει αυτό για μας
ü  Τι είναι η Γαλαξιακή Ημέρα και η Γαλαξιακή Νύχτα
ü  Η Εποχή του Υδροχόου
ü  Οι δύο γαίες – η συνύπαρξη και η αποκόλληση
ü  Η παράλληλη συνύπαρξη δύο πραγματικοτήτων
ü  Κεντρομόλος και φυγόκεντρη πραγματικότητες
ü  Το δώρο αγάπη των ψυχών μας¨
ü  Ξεφουσκώνοντας την φούσκα των προβολών
ü  Διατροφικές παροτρύνσεις
Θέλω να εξηγήσω λίγο τι γίνεται με αυτά που ακούγονται ότι θα καταστραφεί η Γή ή ότι θα πέσουν τα μαύρα σκοτάδια και θα μας φάνε… να καταλάβουμε λίγο τι γίνεται!
Οι τελευταίες πληροφορίες που δόθηκαν είναι ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε 17 χρόνια συνέχεια στο φώς, ούτε 7 χρόνια μετά στο σκοτάδι, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα από αυτό, για τον απλό λόγο ότι έστω και ένα μήνα να ζούσαμε συνέχεια στο φως θα καταστρεφόταν ο βιόκοσμος  της Γης, γιατί θ’ άλλαζαν όλοι οι βιορυθμοί. Δεν μπορεί να γίνει, και η δική μας επιστήμη θα μας το βεβαιώσει. Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται  να συμβεί γιατί –αν συνέβαινε- θα πεθαίναμε όλοι.
Επειδή λοιπόν ο σκοπός της Μετάβασης που ζούμε δεν είναι να πεθάνουμε όλοι αλλά είναι να ζήσουμε όλοι, και να ζήσουμε καλύτερα,

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Την εποχή των μουσώνων, ο σοφός χτίζει μία καλύβα


"Την εποχή των μουσώνων, ο σοφός χτίζει μία καλύβα"
ινδική παροιμία
Ο κόσμος μας, όπως τον ξέρουμε αλλάζει. Εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε. Το αιώνιο παιχνίδι της συνείδησης είναι έτοιμο να φέρει ένα νέο "κατακλυσμό". Γραφές, προφητείες και σύγχρονα οράματα περιγράφουν τη σπειροειδή και ανοδική κίνηση. Ο χορός της εξέλιξης μας ανεβάζει σε νέους κόσμους όπου η μαγεία της αγάπης και της ενότητας και η συνειδητοποίηση της πραγματικής μας φύσης και των ρόλων που παίζουμε -και παίξαμε- σε αυτό το συμπαντικό ταξίδι ανοίγει μπροστά μας νέους ορίζοντες. Ταξιδιώτες κι εμείς διανύουμε μια εποχή που μοιάζει να φέρνει το τέλος και την αρχή συνάμα...

Ο "κατακλυσμός" έρχεται. Όλα φανερώνουν τον ερχομό του. Όμως πως αντιδρά ο κάθε ένας μας σε αυτή την πραγματικότητα?

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η δύναμη της αγκαλιάς


















Έχεις παρατηρήσει στο Σύνταγμα, ή σε άλλα  κεντρικά μέρη ανά τον κόσμο ότι υπάρχουν άτομα που αγκαλιάζουν αγνώστους; Είναι το φαινόμενο Free Hugs, δωρεάν αγκαλιές. H Virginia Satir, αυθεντία στην οικογενειακή συμβουλευτική είπε ότι ο άνθρωπος χρειάζεται 4 αγκαλιές για να επιβιώσει, 8 αγκαλιές για να συντηρηθεί και 12 αγκαλιές για ανάπτυξη. Την ημέρα. Απίστευτο έτσι; Σε μια εποχή όπου η απομόνωση κυριαρχεί, πόσο αγκαλιάζουμε;
Η επαφή άλλου ανθρώπου με το δέρμα μας είναι απαραίτητη για την πνευματική και σωματική υγεία. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Αρκάνσας η αγκαλιά αυξάνει την αιμογλοβύνη στο αίμα μας, δημιουργεί ευεξία και μας βοηθά να ξεπερνάμε τους φόβους μας. Άλλες ευεργετικές ικανότητες της αγκαλιάς είναι ότι μας χαλαρώνει, απομακρύνει την ένταση και μας βοηθά να κοιμηθούμε καλύτερα.