Ετικέτες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κριση στη συνειδηση του μεσου ανθρωπου

Κρίση στη συνείδηση του μέσου ανθρώπου Υπάρχουν τόσα θέματα που ήθελα να αναπτύξουμε αλλά λόγω των ημερών θεώρησα αναγκαίο να ασχοληθούμε με το Θέμα της κρίσης στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια, απο ενα άλλο επίπεδο.
Αυτοί που έχουν αναπτύξει τις ευαίσθητες ικανότητες καταλαβαίνουν τι είδους κύματα ενέργειας διαπερνάν τις αύρες  των ανθρώπων.
Οι ευαίσθητοι γίνονται δέκτες των ενεργειών που αλληλοεπιδρούν πάνω στις ανθρώπινες προσωπικότητες του πλανήτη μας.
Το τελευταίο καιρό, κύματα θλίψης,αγωνίας, φόβου,μίσους, θυμού με βομβαρδίζουν και καταλαβαίνω πως αυτές οι ενέργειες δεν ξεπηδούν  από μέσα μου αλλά εκπέμπονται πλέον από το μεγαλύτερο μέρος των συνανθρώπων.

Εκλογές: Μάιος 2012


από τον Νικόδημο


1. Γιατί άραγε πολλά ραδιοτηλεοπτικά κανάλια και πολλές εφημερίδες (εκτός του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής) αρνούνται όχι μόνο να κοινοποιήσουν το πρόγραμμα του κόμματος Δράση αλλά και να αναφέρουν την ύπαρξή του καθώς και του Στέφανου Μάνου που είναι οπωσδήποτε καταξιωμένος και έντιμος πολιτικός;
Στις αρχές Μαρτίου ο κ. Μάνος ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα μερικές απλές ανώδυνες μεταρρυθμίσεις για το καλό του λαού γενικά, αλλά τα μίντια αρνήθηκαν να τις κοινοποιήσουν ακόμα και επί πληρωμή.
Είναι παράδοξο.
Την ίδια ώρα τα μίντια προβάλλουν ακατάπαυστα όχι μόνο όλα τα παλαιά κόμματα και τους κομματάρχες τους

Βασικά Οικονομικά



Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 8:00 μ.μ.ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων με τίτλο ''Βασικά Οικονομικά''.

Η σειρά αυτή αποτελείται από εννέα σεμινάρια, που εξετάζουν ορισμένες θεμελιακές απόψεις της Πολιτικής Οικονομίας και διερευνούν σε βάθος τις απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως:


   - Τι είναι χρέος;

   - Τι καθορίζει το ύψος των μισθών;
   - Τι είναι χρήμα;
   - Υπάρχει απλό & διαφανές φορολογικό σύστημα;
   - Ποιά είναι τα καθήκοντα των πολιτών & της κυβέρνησης;

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Όμίλο Μελετών στο τηλ.: 210 7015472, ή να επισκεφθείτε το web site ''basiceconomics.gr''.


Ο Όμιλος Μελετών εδρεύει στην οδό Αρχιμήδους 15, στη Νέα Ιωνία. Το κτίριο βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό 'Πευκάκια' του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.